ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία, Τζο Μπάιντεν,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε την Τρίτη ότι αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να υπάρξει ένας διάλογος για την ασφάλεια ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι σχέσεις των δύο χωρών θα επηρεαστούν αναπόφευκτα από τις «προσωπικές προσβολές» που δέχθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν από τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν.
«Οι προσωπικές προσβολές δεν μπορούν παρά να αφήσουν το σημάδι τους στις σχέσεις ανάμεσα σε επικεφαλής κρατών», σχολίασε.
Ωστόσο πρόσθεσε: «Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να μιλήσουμε για ζητήματα στρατηγικής σταθερότητας και ασφάλειας και ούτω καθεξής».























































