Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ σε Πούτιν: Αποκάλυψε τις πληροφορίες για τις δράσεις του γιου του Μπάιντεν

Τραμπ σε Πούτιν: Αποκάλυψε τις πληροφορίες για τις δράσεις του γιου του Μπάιντεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να δημοσιοποιήσει όσες πληροφορίες έχει στη διάθεσή του σχετικά με τον Χάντερ Μπάιντεν, τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ επανήλθε σε κατηγορίες κατά του Χάντερ Μπάιντεν που στηλιτεύει συχνά το ότι ο γιος του σημερινού ενοίκου του Λευκού Οίκου είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ουκρανία και στην Κίνα όταν ο πατέρας του ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα (2009-2017).

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του που μεταδόθηκε χθες στην εκπομπή «Just the News» του τηλεοπτικού δικτύου Real America’s Voice, ο Τραμπ υποστήριξε ξανά πως η σύζυγος του πρώην δημάρχου Μόσχας Γιούρι Λουζκόφ έδωσε 3,5 εκατ. δολάρια στον Χάντερ Μπάιντεν και στην «οικογένεια».

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εξάλλου κατηγορήσει τον Τζο Μπάιντεν πως αξίωσε την απομάκρυνση ουκρανού εισαγγελέα για να προστατεύσει από δίωξη για διαφθορά την ουκρανική εταιρεία αερίου Burisma, στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας διατηρούσε θέση ο γιος του.

Η «ουκρανική υπόθεση» είχε οδηγήσει στη δεύτερη, ιστορική, δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Γερουσία: η αντιπολίτευση των Δημοκρατικών τον κατηγόρησε για κατάχρηση του αξιώματός του, ότι πίεζε την κυβέρνηση της Ουκρανίας προκειμένου να διενεργήσει ποινική έρευνα σε βάρος του γιου του πολιτικού του αντιπάλου και του ίδιου του Τζο Μπάιντεν. Απαλλάχθηκε, όμως, στη Γερουσία.

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε σήμερα πως «τώρα δεν είναι η ώρα», όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο να τοποθετηθεί σχετικά με τη νέα παρέμβαση του Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες στην Ουκρανία, αλλά όχι με τον Ζελένσκι

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr