ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραηλινοί αστυνομικοί σκότωσαν Παλαιστίνια που επιτέθηκε με μαχαίρι

Ισραηλινοί αστυνομικοί σκότωσαν Παλαιστίνια που επιτέθηκε με μαχαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ισραηλινές αστυνομικές δυνάμεις σκότωσαν μια Παλαιστίνια που μαχαίρωσε έναν αστυνομικό στο κέντρο της Χεβρώνας, μεγάλης πόλης στο νότιο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Μια Παλαιστίνια «εμφανίστηκε σε σημείο ελέγχου της Αστυνομίας των συνόρων για να μαχαιρώσει έναν αστυνομικό», ο οποίος «τραυματίστηκε ελαφρά», δήλωσε αυτή η μονάδα της Αστυνομίας σε σύντομο μήνυμα προς τον Τύπο.

Όταν ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας των συνόρων, ο Ταμίρ Πέρο, διευκρίνισε ότι η δράστης πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Σπήλαιο των Πατριαρχών, που ονομάζεται επίσης Τζαμί Ιμπραχίμι, και είναι ιερό μέρος τόσο για τον Ιουδαϊσμό όσο και για το Ισλάμ.

Στην πόλη «πυριτιδαποθήκη» της Χεβρώνας σχεδόν 1.000 Εβραίοι έποικοι ζουν υπό μεγάλη στρατιωτική προστασία ανάμεσα σε 200.000 Παλαιστίνιους.

Νωρίτερα σήμερα, μια Παλαιστίνια που κατευθυνόταν με «ύποπτο» τρόπο προς Ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στη Βηθλεέμ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, έγινε ο στόχος πυρών από στρατιώτες και υπέκυψε στα τραύματά της.

Τα περιστατικά αυτά σημειώνονται καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις διεξάγουν επιχείρηση στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης στον απόηχο μιας επίθεσης το βράδυ της Πέμπτης στο Τελ Αβίβ κατά την οποία σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, με δράστη έναν Παλαιστίνιο από τον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ορμούζ: Το Ιράν εξετάζει πρόστιμα σε αμερικανικά και ισραηλινά πλοία που θα το διασχίζουν

55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη

«Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μόνο μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr