ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θάνατος από τον ιό του Έμπολα στη Γερμανία, ανακοινώθηκε σήμερα από τον εκπρόσωπο της κλινικής της Λειψίας όπου νοσηλευότανε.
Πρόκειται για νοσηλευτή, υπάλληλο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος είχε μολυνθεί από τον ιό στην Λιβερία.
“Ο ασθενής που έπασχε από τον ιό του Έμπολα πέθανε χθες το βράδυ στην κλινική Αγίου Γεωργίου στη Λειψία. Παρά τα εντατικά ιατρικά μέτρα και τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια της ιατρικής μονάδας, ο 56χρονος άνδρας υπέκυψε στην σοβαρή αυτή μολυσματική ασθένεια”, δήλωσε ο γιατρός της κλινικής.
Ο νοσηλευτής, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα και είναι ο τρίτος ασθενής με Έμπολα που περιθάλπηκε στη Γερμανία.























































