ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ - Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα,
Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Οι μουσουλμάνοι της Σερβίας ενώθηκαν μετά από 20 χρόνια
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας Βαλέρι Γκεράσιμοφ και ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Εθνικής άμυνας στρατηγός Μαρκ Μάιλι είχαν τηλεφωνική συνομιλία.
Πρόκειται για την πρώτη συνομιλία μεταξύ των δύο ηγετών από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.
«Οι στρατιωτικοί ηγέτες συζήτησαν διάφορα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και συμφώνησαν να διατηρήσουν τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές».
Η συνομιλία του Μίλεϊ με τον Γερασίμοφ έρχεται έξι ημέρες μετά τη συνομιλία του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν με τον Ρώσο ομόλογό του, υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, για πρώτη φορά από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Η συζήτηση μεταξύ του Όστιν και του Σόιγκου διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο Όστιν χρησιμοποίησε την κλήση για να παροτρύνει τον Σόιγκου να εφαρμόσει μια «άμεση κατάπαυση του πυρός» στην Ουκρανία, σύμφωνα με μια σύντομη ανάγνωση της κλήσης.
Η τελευταία φορά που οι δύο τους είχαν μιλήσει ήταν στις 18 Φεβρουαρίου, πριν η Ρωσία ξεκινήσει την εισβολή της στην Ουκρανία























































