ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Μπλίνκεν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουκρανία, Ρωσία, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Άντονι Μπλίνκεν τόνισε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία πρόκειται να προκαλέσει λιμό σε επιπλέον 40 με 50 εκατ. ανθρώπους, καθώς η Ρωσία απαγορεύει την εξαγωγή σιτηρών από τα ουκρανικά λιμάνια.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ βρέθηκε στο Βερολίνο και σε κοινές δηλώσεις που παραχώρησε μαζί με την Γερμανίδα ομόλογό του Αναλένα Μπέρμποκ, είπε ότι «δεν υπάρχει άλλος λόγος, πέρα από τον αποκλεισμό της Ουκρανίας από την Ρωσία και την άρνηση της Ρωσίας, σε πολλές περιπτώσεις, να εξαγάγει σιτηρά για πολιτικούς λόγους».
Επίσης, η Μπέρμποκ δήλωσε από την πλευρά της ότι οι διεθνείς εταίροι εργάζονται από κοινού για να αντιμετωπίσουν τον κυνικό και εν δυνάμει αποσταθεροποιητικό πόλεμο σιτηρών της Ρωσίας και την απορρέουσα προπαγάνδα.






















































