ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπουρλάς της Pfizer – Είναι τετραπλά εμβολιασμένος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπουρλάς της Pfizer – Είναι τετραπλά εμβολιασμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο CEO της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλάς. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος έχει λάβει τέσσερις δόσεις εμβολίου και ακολουθεί αγωγή με το αντιικό χάπι Paxlovid.

Η ανάρτησή του:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετικός στην COVID-19.

»Είμαι ευγνώμων που έχω λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και αισθάνομαι καλά, ενώ εμφανίζω πολύ ήπια συμπτώματα.

»Έχω απομονωθεί και έχω ξεκινήσει μια αγωγή με Paxlovid.

»Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στις προσπάθειές μας να πολεμήσουμε αυτή την ασθένεια που είμαι σίγουρος ότι θα έχω ταχεία ανάρρωση.

»Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις διαρκείς προσπάθειες των συναδέλφων μου της Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν τα εμβόλια και τις θεραπείες διαθέσιμες για μένα και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

»Το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει λάβει άδεια για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου βαθμού COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 kg, με θετικά αποτελέσματα της ιικής εξέτασης SARS-CoV-2».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;

Ο Φαραντούρης ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις νέες βιαιοπραγίες κατά Ελληνορθόδοξων στη Συρία

Σελεύκεια η προς Βήλω: Σύροι αλήτες τζιχαντιστές επιτέθηκαν (ξανά) σε Έλληνες της Συρίας

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης – Ο Λαβρόφ τον διαβεβαίωνε ότι μία εισβολή στην Ουκρανία θα ήταν ανοησία!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr