ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Temu-Shein: «Χαράτσι» τουλάχιστον 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές επέβαλε η ΑΑΔΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα αποθέματα φυσικού αερίου γεμίζουν «γρηγορότερα από το αναμενόμενο» στη Γερμανία, παρά τις δραστικές μειώσεις στις ρωσικές παραδόσεις, καλωσόρισε την κυβέρνηση την Κυριακή 28 Αυγούστου, η οποία αναμένει να πετύχει τον στόχο του Οκτωβρίου τον Σεπτέμβριο.
«Παρά τις δύσκολες συνθήκες, οι δεξαμενές γεμίζουν γρηγορότερα από το αναμενόμενο», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Κλίματος Ρόμπερτ Χάμπεκ σε δήλωση.
Εκπρόσωπος του υπουργείου του σημείωσε ότι ο στόχος του 85% έως τον Οκτώβριο θα έχει πιθανότατα επιτευχθεί ήδη στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Έως την 1η Νοεμβρίου, η πληρότητα θα πρέπει να έχει ξεπεράσει το 95%.
Η Gazprom ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι θα διακόψει τη λειτουργία του αγωγού Nord Stream 1 για συντήρηση από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου.
Όταν ο αγωγός τεθεί και πάλι σε λειτουργία, θα παραδίδονται καθημερινά 33 εκατ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, ποσότητα η οποία αντιστοιχεί στο 20% των δυνατοτήτων του αγωγού.
Η Γερμανία πάντως έχει σήμερα τις μεγαλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης φυσικού αερίου στην κεντρική και τη δυτική Ευρώπη.
Σύμφωνα με την ένωση παρόχων φυσικού αερίου Ines, η δυνατότητα αποθήκευσης φθάνει στο ¼ της ετήσιας κατανάλωσης της χώρας.
Η κυβέρνηση έχει επανειλημμένα αναφέρει ότι με 100% πληρότητα των δεξαμενών, η Γερμανία έχει επάρκεια για περίπου 2,5 χειμερινούς μήνες.























































