ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νάνσι Πελόσι, Τουρκία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι «προκατειλημμένες» δηλώσεις της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι σχετικά με τις συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, «σαμποτάρουν τις διπλωματικές προσπάθειες» και είναι απαράδεκτες.
Η Πελόζι επισκέφθηκε την Αρμενία το Σαββατοκύριακο, σε μια πρωτοφανή επίδειξη αμερικανικής υποστήριξης προς τη χώρα, η οποία για περισσότερο από τρεις δεκαετίες βρίσκεται σε διαμάχη με το γειτονικό Αζερμπαϊτζάν για την αποσχισθείσα περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Ο Οκτάι, με ανάρτηση του στο Twitter, κάλεσε την Ουάσιγκτον να αποσαφηνίσει πότε οι δηλώσεις της Πελόζι απηχούν την επίσημη στάση των ΗΠΑ.























































