ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο γιος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαΐρ Νετανιάχου, άλλαξε το όνομά του σε «Γιονατάν Χον»
Το Πεντάγωνο αποκαλύπτει άψογη αναχαίτιση 111 πυραύλων που στόχευαν το USS Abraham Lincoln
Ισραηλινός Υπουργός: «Υπάρχει ένα πραγματικό σενάριο όπου η Τουρκία επιτίθεται στο Ισραήλ» - Προβληματισμός για τη στάση Τραμπ
Κλιμάκωση της περιφερειακής σύρραξης: Πληροφορίες για συντονισμένες κινήσεις εχθρικών μονάδων στη Μέση Ανατολή
Ο Νίκος Δένδιας γευμάτισε με τον φίλο του και καλό σύμμαχο της Ελλάδας Σάμεχ Σούκρι 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέληξαν σε μια γενική συμφωνία σήμερα, ότι οι χώρες θα πρέπει να αρχίσουν από κοινού την αγορά φυσικού αερίου πριν από το επόμενο καλοκαίρι, και συμφώνησαν επίσης ότι χρειάζεται μια εναλλακτική τιμή αναφοράς στο φυσικό αέριο, δήλωσε σήμερα ο Τσέχος υπουργός Βιομηχανίας Γιόζεφ Σικέλα.
Η συνάντηση των υπουργών της Ένωσης στην Πράγα βοήθησε να ξεπεραστούν οι διαφορές μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ, δήλωσε ο Σικέλα, ο οποίος ήταν οικοδεσπότης της συνάντησης καθώς η Δημοκρατία της Τσεχίας ασκεί την εκ περιτροπής προεδρίας της ΕΕ.
Οι υπουργοί Ενέργειας της ΕΕ θέλουν να είναι έτοιμες οι εργασίες για κοινές αγορές φυσικού αερίου για τον επόμενο χειμώνα, πρόσθεσε Τσέχος υπουργός Βιομηχανίας.
«Θέλουμε να επιταχύνουμε τις κοινές αγορές και να χρησιμοποιήσουμε την αγοραστική δύναμη ολόκληρης … της οικονομίας της ΕΕ ώστε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προμηθειών για τον επόμενο χειμώνα, που μπορεί να είναι ακόμη πιο κρίσιμος από αυτόν», είπε ο Σικέλα μετά τη συνάντηση των υπουργών της ΕΕ στην Πράγα.
Υπενθυμίζεται ότι οι κοινές αγορές φυσικού αερίου αποτελεί πρόταση της Γερμανίας, ενώ το θέμα της επιβολής πλαφόν που έχουν προτείνει 15 χώρες-μέλη, μεταξύ τους και η Ελλάδα, μετατέθηκε στις καλένδες.























































