Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βέλγιο: Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν στις Βρυξέλλες για την ήττα από το Μαρόκο (βίντεο)

Βέλγιο: Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν στις Βρυξέλλες για την ήττα από το Μαρόκο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στις Βρυξέλλες μετά τον αγώνα του Βελγίου με το Μαρόκο για το Μουντιάλ, στον οποίο το Μαρόκο αναδείχθηκε νικητής με 2-0.

Ειδικότερα, η νίκη του Μαρόκου ήταν μια μεγάλη ανατροπή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πανηγυρίστηκε με ενθουσιασμό από οπαδούς με μαροκινές ρίζες σε πολλές βελγικές πόλεις.

Οι πανηγυρισμοί για τη νίκη δεν άργησαν να εξελιχθούν σε επεισόδια και συγκρούσεις με την αστυνομία, με δεκάδες οπαδούς να σπάνε και να βάζουν φωτιά σε αυτοκίνητα. Μάλιστα ένα άτομο σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Ο δήμαρχος των Βρυξελλών Φιλίπ Κλόουζ κάλεσε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου να μείνουν μακριά από το κέντρο της πόλης και δήλωσε ότι οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν την τάξη στους δρόμους. Ακόμη και η κυκλοφορία του μετρό και του τραμ χρειάστηκε να διακοπεί με εντολή της αστυνομίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Συνελήφθη η Φεντερίκα Μογκερίνι για απάτη στο Κολέγιο της Ευρώπης

Χρήστος Μουζακίτης: Παρέλαβε το βραβείο «European Golden Boy Web 2025»

Ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με άρωμα γυναίκας στο ΟΠΑΠ Game Time

Conference League: Μεγάλο «διπλό» για την ΑΕΚ 1-0 τη Φιορεντίνα, «υποθήκη» για την πρόκριση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr