Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές στη Σομαλία εκτέλεσαν με λιθοβολισμό βιαστή

Οι τζιχαντιστές στη Σομαλία εκτέλεσαν με λιθοβολισμό βιαστή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τρομοκράτες της τζιχαντιστικής οργάνωσης Αλ Σεμπάμπ στη Σομαλία (σύμμαχοι με το Ισλαμικό Κράτος) ανακοίνωσαν ότι λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου έναν 18χρονο άνδρα, επειδή βίασε μια γυναίκα υπό την απειλή όπλου σε ένα από τα προπύργιά τους στη νότια επαρχία Λόουερ Σαμπέλ.

Η Αλ Σεμπάμπ επεσήμανε ότι ο άνδρας βίασε μια 28χρονη γυναίκα υπό την απειλή όπλου στο χωριό της, τρεις ημέρες προτού τον εκτελέσουν, την Τρίτη.

«Αυτό αποδεικνύει ότι έχουμε τη δύναμη να καταδικάσουμε οποιονδήποτε παραβιάζει τον Ισλαμικό Νόμο», δήλωσε ο σεΐχης Μοχάμεντ Αμπού Αμπντάλα, αυτοανακηρυχθείς κυβερνήτης της επαρχίας.

Η οργάνωση επεσήμανε ότι η γυναίκα έλαβε ως αποζημίωση μια αγελάδα δύο ετών, το αντίστοιχο μιας προίκας.

Η τζιχαντιστική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ άρχισε την ένοπλη εκστρατεία τηε το 2006 με στόχο να επιβάλει στη χώρα τη Σαρία.

Η οργάνωση, έχει αρχίσει να χάνει εδάφη μετά τις πρόσφατες επιχειρήσεις του στρατού, όμως είναι αποφασισμένη να επιδεικνύει την εξουσία της στις περιοχές που ελέγχει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Διεθνής διάσκεψη για την αντιμετώπιση της επιρροής των «Αδελφών Μουσουλμάνων» στην Ευρώπη

Λίβανος: «Εκτός νόμου» η Χεζμπολάχ μετά την επίθεση στο Ισραήλ

Ο Μακρόν στέλνει φρεγάτα και μέσα αεράμυνας στην Κύπρο

Το Ισραήλ έπληξε τους 80 μουλάδες που επέλεγαν τον διάδοχο του Χαμενεΐ

Φοβισμένος για τη «ζωούλα» του Ερντογάν ο Ομέρ Τσελίκ τάχθηκε υπέρ των μουλάδων του Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr