Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χουλουσί Ακάρ με τους Τούρκους αρχηγούς στα σύνορα με τη Συρία

Ο Χουλουσί Ακάρ με τους Τούρκους αρχηγούς στα σύνορα με τη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Συρία, Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ,

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, συνοδευόμενος από αρκετούς ανώτατους στρατιωτικούς διοικητές, πραγματοποίησε τα ανήμερα των Χριστουγέννων επίσκεψη σε κέντρο διοίκησης των δυνάμεων της χώρας του στα σύνορα με τη Συρία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, τον υπουργό Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός του επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ, ο αρχηγός του στρατού Μούσα Αβσεβέρ, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Ερκουμέντ Τατλίογλου και ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Αττίλα Γκιουλάν.

Επιθεώρησαν την τομεακή διοίκηση επιχειρήσεων στην περιοχή «Ασπίδα της Άνοιξης» στα βορειοδυτικά της Συρίας, προστίθεται στο δημοσίευμα.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται ενώ η Τουρκία έχει εντείνει πρόσφατα τις απειλές της για έναρξη νέας χερσαίας επιχείρησης κατά των κουρδικών δυνάμεων στη Συρία, ιδιαίτερα μετά από την βομβιστική επίθεση στην Πόλη τον Νοέμβριο που σκότωσε έξι άτομα για την οποία η Άγκυρα κατηγόρησε τις κουρδικές δυνάμεις.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε στις 23 Νοεμβρίου ότι είναι έτοιμος για τη διεξαγωγή νέας χερσαίας επίθεσης κατά των κουρδικών δυνάμεων στη βόρεια Συρία «όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

«Ενώ συνεχίζουμε ασταμάτητα τις αεροπορικές επιδρομές μας, θα εξαπολύσουμε επίσης χερσαία επίθεση για να φέρουμε ένα πλήγμα στους τρομοκράτες όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr