Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023ΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΟυκρανίαΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεντβέντεφ: «Όλη η Ουκρανία που παραμένει υπό τον έλεγχο του Κιέβου θα καεί»

Μεντβέντεφ: «Όλη η Ουκρανία που παραμένει υπό τον έλεγχο του Κιέβου θα καεί»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Όλη η Ουκρανία που παραμένει υπό τον έλεγχο του Κιέβου θα καεί», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στον εφοδιασμό της Ουκρανίας με περισσότερα και πιο τεχνολογικά εξελιγμένα οπλικά συστήματα από τη Δύση, αφήνοντας ανοιχτό και το ζήτημα χρήσης πυρηνικών.

Η δημοσιογράφος Ναντάνα Φρίντρικσον ρώτησε τον Μεντβέντεφ αν η χρήση οπλικών συστημάτων μακράς ακτίνας δράσης από τους Ουκρανούς είναι ενδεχόμενο να οδηγήσει τη Ρωσία σε διαπραγματεύσεις με το Κίεβο.

«Το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το αντίθετο», απάντησε ο Μεντβέντεφ σε σχόλια τα οποία δημοσιοποίησε η Φρίντρικσον στο προφίλ της στην υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων Telegram.

«Μόνο κάποιοι τρελοί από αυτούς που υπάρχουν και είναι αρκετοί, τόσο στο Λευκό Οίκο, όσο και στο Καπιτώλιο μπορούν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο».

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ένας νέος πύραυλος που θα διπλασιάσει την ακτίνα δράσης των βομβαρδισμών που πραγματοποιεί η Ουκρανία, έχει συμπεριληφθεί σε ένα πακέτο αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: Βυθίσαμε το τελευταίο ουκρανικό πολεμικό πλοίο

Δεν σκοπεύει να επιβάλει στρατιωτικό νόμο το Κρεμλίνο

NASA: Πρώτη δημόσια συνεδρίαση της επιτροπής που μελετά τα UFO

Βρετανός ΥΠΕΞ: Η Ουκρανία μπορεί να επιτίθεται σε ρωσικό έδαφος – Μεντβέντεφ: «Νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι» οι Βρετανοί αξιωματούχοι

Οι Ουκρανοί επιτέθηκαν με ντρόουν στη γειτονιά της «ελίτ» στη Μόσχα – Οι Αμερικανοί «δεν υποστηρίζουν»

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr