ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουκρανία, Πυρηνικά Όπλα, Ρωσία, Τζο Μπάιντεν,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλης κλίμακας ασκήσεις στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων ξεκινούν στη Ρωσική Ομοσπονδία. Τέτοιες ενέργειες είναι πιθανώς μια προσπάθεια παρεμπόδισης της επίσκεψης του Τζο Μπάιντεν στην Ευρώπη, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20-22 Φεβρουαρίου, μέσω άμεσου πυρηνικού εκβιασμού και αποδυνάμωσης της διεθνούς υποστήριξης προς την Ουκρανία.
«Επιβεβαιώθηκε η προετοιμασία των στοιχείων των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων για την εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων θαλάσσης και ξηράς, καθώς και πυραύλων κρουζ με βάση», αναφέρει η Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ.
Η υπηρεσία πληροφοριών σημειώνει ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις ασκήσεις, πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση του κεντρικού συστήματος ελέγχου μάχης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων «Monolit».
«Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν τα κανάλια ελέγχου μάχης, οι δυνάμεις των Στρατηγικών Πυρηνικών Δυνάμεων τέθηκαν στα υψηλότερα επίπεδα ετοιμότητας μάχης, το πλήρωμα του πυραυλικού υποβρυχίου καταδρομικού στρατηγικού σκοπού έλαβε εντολή μάχης για έξοδο στην περιοχή εκτόξευσης, κηρύχθηκε 24ωρη πολεμική ετοιμότητα».























































