Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λευκός Οίκος: Εάν θέλει η Κίνα να έχει εποικοδομητικό ρόλο στην Ουκρανία να πει στον Πούτιν να «φύγει»

Λευκός Οίκος: Εάν θέλει η Κίνα να έχει εποικοδομητικό ρόλο στην Ουκρανία να πει στον Πούτιν να «φύγει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εάν η Κίνα θέλει να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο στο ζήτημα της Ουκρανίας, ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ θα έπρεπε να ζητήσει από τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν τον τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σχολίασε την Τρίτη (21/3) ο Τζον Κέρμπι, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου.

Επέκριναν τη Δύση

Οι ηγέτες της Κίνας και της Ρωσίας επικεντρώθηκαν στη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των χωρών τους, επικρίνοντας τη Δύση, και συζήτησαν επί ενός ειρηνευτικού σχεδίου 12 σημείων για τον τερματισμό των εχθροπραξιών στην Ουκρανία, το οποίο είχε παρουσιάσει το Πεκίνο στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πούτιν και Σι επιμένουν στη συμπόρευση και αψηφούν τη Δύση

Ο Κέρμπι τόνισε ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν επιθυμεί απλώς μια κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία επειδή κάτι τέτοιο θα επέτρεπε στη Ρωσία να διατηρήσει τα εδαφικά κέρδη που έχει αποκομίσει και να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της.

«Του δίνει τον χρόνο και τον χώρο»

«Μια κατάπαυση του πυρός στην παρούσα φάση», χωρίς την αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από τα εδάφη που έχουν καταλάβει, «ουσιαστικά του δίνει (σ.σ. του πρόεδρου Πούτιν) τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεται προκειμένου να επανεξοπλίσει και να επανδρώσει (τις δυνάμεις του)», αναπληρώνοντας τις απώλειες, εξήγησε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε χθες ότι οι κινεζικές ειρηνευτικές προτάσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για τη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία όταν το Κίεβο και οι δυτικοί σύμμαχοί του είναι έτοιμοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη στη Συρία εξέχων Αμερικανός ισλαμιστής δημοσιογράφος

STAR WARS: Η Ρωσία αναπτύσσει νέο όπλο «νέφους θραυσμάτων» για την εξόντωση των δορυφόρων Starlink του Μασκ – Φόβοι του ΝΑΤΟ για χάος στο διάστημα

Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Φόβοι ότι ο Πούτιν μπορεί να εξαπολύσει «ψυχεδελικά όπλα εγκεφάλου» – Διαγραφή μνήμης και «αποεκπαίδευση» στρατευμάτων σε μια τρομακτική νέα εποχή πολέμου

Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr