Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας στη Σαουδική Αραβία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σαουδική Αραβία, Συρία,

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Φαϊσάλ Μεκντάντ, έφτασε στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας για να συζητήσει τις προσπάθειες που στοχεύουν στην επίτευξη πολιτικής λύσης στην κρίση της Συρίας, ανέφερε την Τετάρτη το επίσημο σαουδαραβικό πρακτορείο Τύπου (SPA).

Οι συζητήσεις θα εξετάσουν τα μέσα για την επίτευξη λύσης που θα διατηρεί την ενότητα, την ασφάλεια και τη σταθερότητα της Συρίας, θα διευκολύνει την επιστροφή των Σύρων προσφύγων και θα εξασφαλίσει την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες σε ολόκληρη τη Συρία.

Ο Μεκντάντ, ο οποίος ταξίδεψε στο Βασίλειο μετά από πρόσκληση του υπουργού Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Φαϊσάλ μπιν Φαρχάν, υποδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ουαλίντ μπιν Αμπντουλκαρίμ αλ Χουραΐτζι κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «King Abdulaziz».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας

Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού – Ο ρόλος της Τουρκίας

Συνελήφθη στη Συρία εξέχων Αμερικανός ισλαμιστής δημοσιογράφος

Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr