Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατινάχθηκε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ρώσο προπαγανδιστή Ζαχάρ Πρίλεπιν

Ανατινάχθηκε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ρώσο προπαγανδιστή Ζαχάρ Πρίλεπιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Ρώσος προπαγανδιστής Ζαχάρ Πρίλεπιν ανατινάχθηκε. Ο οδηγός πέθανε, ο Πρίλεπιν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κάτω από το αυτοκίνητο Audi Q7 με το οποίο ο Πρίλεπιν πήγαινε να επισκεφτεί τους συγγενείς του.

Ο οδηγός πέθανε επί τόπου. Στον Ζαχάρ Πρίλεπιν παρέχεται ιατρική βοήθεια. Η φύση των τραυματισμών του δεν διευκρινίζεται.

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι και η κόρη του Πρίλεπιν ήταν στο αυτοκίνητο αλλά είναι σώα και αβλαβής.

Σύμφωνα με κανάλια στο Telegram, ο Πρίλεπιν άφησε την κόρη του και όταν το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε περίπου 200 μέτρα τότε σημειώθηκε έκρηξη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι ιατρικές υπηρεσίες λένε ότι ο Πριλέπιν έχει «τραύματα και στα δύο πόδια».

Απομακρύνθηκε από το σημείο της έκρηξης με ελικόπτερο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ερευνητές της Αστυνομίας εργάζονται στο σημείο και ντετέκτιβ από τη Μόσχα στάλθηκαν για να τους βοηθήσουν.

Το σχέδιο «Αναχαίτιση» εισήχθη στην περιοχή του Νίζνι Νόβγκοροντ.

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, η ισχύς του εκρηκτικού μηχανισμού κάτω από το αυτοκίνητο του Πριλέπιν ήταν ισοδύναμο με 2 κιλά TNT.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr