Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βραβευμένος Έλληνας καθηγητής το «έκανε» με τον σκύλο του στο δάσος για να… «εκτονώνεται»

Βραβευμένος Έλληνας καθηγητής το «έκανε» με τον σκύλο του στο δάσος για να… «εκτονώνεται»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας βραβευμένος καθηγητής ελληνικής καταγωγής του πολιτειακού πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια κατηγορείται πως το «έκανε» με τον σκύλο του.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ξένα Μέσα οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο καθηγητής ελληνικής καταγωγής, καταγράφηκαν από κάμερα σε δασικό μονοπάτι.

Συγκεκριμένα, στον 64χρονο καθηγητή στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του πανεπιστημίου, απαγγέλθηκαν κατηγορίες την Τρίτη αφού φέρεται να καταγράφηκε νωρίτερα φέτος γυμνός από τη μέση και κάτω –εκτός από κάλτσες και παπούτσια– να το «κάνει» με το σκύλο του ράτσας κόλεϊ.

Όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που επικαλούνται το New York Post, το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά σε τουαλέτες στο Rothrock State Forest στην Πενσυλβάνια.

Ο καθηγητής ελληνικής καταγωγής, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια πλέον από το πανεπιστήμιο, αναγνωρίστηκε μέσω ενός σακιδίου, σύμφωνα με ποινική καταγγελία που επικαλείται η Centre Daily Times.

Φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει τον εαυτό του να εκτελεί τις ασελγείς πράξεις με ένα tablet, σύμφωνα με το υλικό από την κάμερα του δασικού μονοπατιού, ανέφερε το Fox 43.

«Πρέπει να πεθάνω»

Αφού ο Θ.Μ. ταυτοποιήθηκε ως πιθανός ύποπτος, δασοφύλακες του τμήματος Προστασίας και Φυσικών Πόρων της Πενσυλβάνια έψαξαν το σπίτι του νωρίτερα αυτό το μήνα και ο ίδιος πανικοβλήθηκε, αναφέρεται στην καταγγελία.

Κάποια στιγμή, οι ερευνητές του είπαν ότι νόμιζαν πως γνώριζε τους λόγους για τους οποίους γινόταν η έρευνα στο σπίτι του και τότε ο καθηγητής ελληνικής καταγωγής φέρεται να απάντησε «τελείωσα, είμαι νεκρός», όπως υποστηρίζεται στα έγγραφα του κατηγορητηρίου.

Τα έγγραφα φέρεται να αναφέρουν επίσης πως παρακαλούσε επίσης τους δασοφύλακες να τον πυροβολήσουν, λέγοντας «πρέπει να πεθάνω» και επιπλέον να είπε στους ερευνητές: «το κάνω για να εκτονώνομαι».

Οι δασοφύλακες από την έρευνα φέρεται να κατάφεραν να βρουν το σακίδιο και τη μάσκα του σκι που ήταν ορατά στα πλάνα του συμβάντος του Απριλίου.

Είδαν επίσης ένα σκύλο ρατσας κόλεϊ στο σπίτι του, ο οποίος ταίριαζε με τον σκύλο στο βίντεο, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα.

Ο Θ.Μ ήταν καθηγητής χημικής μηχανικής από το 1991, λαμβάνοντας τουλάχιστον τρία βραβεία διδασκαλίας κατά τη διάρκεια της θητείας του, ανέφερε η Centre Daily Times.

«Έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του και βρίσκεται σε άδεια», δήλωσε η πανεπιστημιακή σχολή στην εφημερίδα.

Οι κατηγορίες

Ο δικηγόρος του, δεν είχε πολλά να πει την Τετάρτη: «Θα ήταν ακατάλληλο να κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο αυτή τη στιγμή».

Ο καθηγητής κατηγορήθηκε για ασέλγεια, άσεμνη έκθεση και σεξουαλική επαφή με ζώο, πλημμελήματα, και άλλες κατηγορίες για κακοποίηση ζώων και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Φέρεται να συμμετείχε σε ασελγείς πράξεις στο δάσος από το 2014, σύμφωνα με τις Αρχές.

Πηγή: New York Post

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Wall Street Journal: Ο Πούτιν δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr