ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Αλβανία, Αλβανοί, Αυστραλία, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ (HTS),


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Αλβανός-Αυστραλός πολίτης καταδικάστηκε σε περισσότερα από οκτώ χρόνια για επειδή πολέμησε στη Συρία μαζί με εξτρεμιστικές ομάδες και υποκίνηση βίας στο διαδίκτυο, αναφέρει το ABC.
Ο Agim Ajazi ομολόγησε την ενοχή του για τρεις κατηγορίες στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μπρισμπέιν πέρυσι, συμπεριλαμβανομένης της υπεράσπισης της τρομοκρατίας και της εμπλοκής σε εχθρικές δραστηριότητες σε μια ξένη χώρα.
Ο 34χρονος ταξίδεψε στη Συρία μέσω Τουρκίας το 2013, όπου πολέμησε εναντίον των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων με εξτρεμιστικές ομάδες όπως το Μέτωπο αλ Νούσρα (τώρα Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ HTS), το συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα.
Από το 2014 διέσχιζε τακτικά τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας για να συμμετάσχει στις μάχες που μαίνονται στη Συρία.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Ajazi έκανε επίσης αρκετές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καυχιούμενος ότι έκοψε τα κεφάλια των κρατουμένων.
Το αυστραλιανό δικαστήριο είπε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο κατηγορούμενος πραγματοποίησε πραγματικές εκτελέσεις. Άλλες αναρτήσεις του υποκίνησαν τη βία κατά Ρώσων αμάχων.
Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ανέφερε ότι ο Ajazi επέδειξε «εύλογο επίπεδο μεταμέλειας» και του επέβαλε ποινή οκτώ ετών και δύο μηνών.























































