Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λευκός Οίκος: Η κατάπαυση πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς ΔΕΝ είναι επί του παρόντος «η σωστή απάντηση»

Λευκός Οίκος: Η κατάπαυση πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς ΔΕΝ είναι επί του παρόντος «η σωστή απάντηση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ΔΕΝ πιστεύουν ότι η κατάπαυση του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς είναι επί του παρόντος «η σωστή απάντηση».

Ο Κίρμπι έκανε το σχόλιο στη συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου όταν ρωτήθηκε για την απόφαση των ΗΠΑ να καταψηφίσουν ένα ψήφισμα του ΟΗΕ που ζητά ανθρωπιστικές παύσεις.

«Δεν πιστεύουμε ότι η κατάπαυση του πυρός είναι η σωστή απάντηση αυτή τη στιγμή», είπε ο Κίρμπι.

«Πιστεύουμε ότι μια κατάπαυση του πυρός αυτή τη στιγμή ωφελεί τη Χαμάς και η Χαμάς είναι η μόνη που θα κέρδιζε από αυτό αυτή τη στιγμή».

Ο Κίρμπι είπε ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν «προσωρινές, τοπικές ανθρωπιστικές παύσεις για βοήθεια» και για να βγουν οι άνθρωποι έξω.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)

Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» – Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ

Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν

«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» – Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης

Ο αγώνας δρόμου για την καταστροφή του παράνομου προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ιράν κορυφώνεται εν μέσω νέων πληγμάτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr