ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ουκρανία, Τζο Μπάιντεν,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προσκάλεσε τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε μια συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν τη συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τη «ζωτική σημασία» της συνεχιζόμενης υποστήριξης των ΗΠΑ στις αμυντικές προσπάθειες της Ουκρανίας.
Σε ανακοίνωσή του, ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι οι δυο ηγέτες θα συζητήσουν τις «επείγουσες ανάγκες» της Ουκρανίας που αντιμετωπίζει η Ουκρανία.
Η συνάντηση έρχεται καθώς ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να καταλήξει σε μια συμφωνία με το αμερικανικό Κογκρέσο για τη παροχή περαιτέρω στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία και το Ισραήλ.
Το γραφείο του Ζελένσκι τόνισε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος θα φτάσει αύριο Δευτέρα στην Ουάσιγκτον και ότι θα συναντήσει τον Μπάιντεν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης εργασίας που θα περιλαμβάνει «μια σειρά συναντήσεων και συζητήσεων».























































