ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Συρία,


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αμερικανική κατοχή συριακού εδάφους «δεν μπορεί πια να συνεχιστεί», δήλωσε το Σάββατο 3/2 ο συριακός στρατός, την επομένη των αμερικανικών πληγμάτων που, σύμφωνα με το στρατό, προκάλεσαν νεκρούς, τραυματίες και «σημαντικές ζημιές».
Τα πλήγματα αυτά, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε αντίποινα για την επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους που στοίχισε τη ζωή σε τρεις Αμερικανούς στρατιώτες στα τέλη Ιανουαρίου σε βάση στην Ιορδανία, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, προκάλεσαν «το θάνατο αριθμού αμάχων και στρατιωτών, τραυματισμούς άλλων και σημαντικές ζημιές», σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού.
«Η κατοχή ορισμένων τμημάτων του συριακού εδάφους από τις αμερικανικές δυνάμεις δεν μπορεί πια να συνεχιστεί», πρόσθεσε ο συριακός στρατός.























































