ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουκρανία, Ρωσία, Τζο Μπάιντεν,

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Παρασκευή, η Ουκρανία πήρε άδεια από τις ΗΠΑ να εκτοξεύσει αμερικανικούς πυραύλους σε στόχους εντός της Ρωσίας και ώρες αργότερα, τα HIMARS άνοιξαν πυρ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes, τα HIMARS στόχευσαν το Μπέλγκοροντ, μια βάση για ρωσικές επιθέσεις στη βόρεια Ουκρανία.
Ο ουκρανικός στρατός φέρεται να στόχευσε μερικούς από τους τροχήλατους εκτοξευτές HIMARS στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, 20 μίλια βόρεια των συνόρων Ρωσίας-Ουκρανίας στη νότια Ρωσία.
«Αυτό είναι ένα ευπρόσδεκτο βήμα που θα μας επιτρέψει πλέον να προστατεύσουμε καλύτερα την Ουκρανία και τους Ουκρανούς από τη ρωσική τρομοκρατία και τις προσπάθειες επέκτασης του πολέμου», έγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι λίγο πριν πέσουν βροχή στο Μπέλγκοροντ δυνητικά δεκάδες πύραυλοι 660 λιβρών, ο καθένας από τους οποίους εκτοξεύεται έως και 57 μίλια με 50 κιλά εκρηκτικά.
Κρατικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι οι συστοιχίες αεράμυνας κατέρριψαν 14 ρουκέτες, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για θραύσματα ρουκετών στο έδαφος.






















































