ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι, Ιράκ, Ιράν, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λίβανος, Παλαιστίνη, Σιίτες,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ, μια σιιτική πολιτοφυλακή, ανέλαβε την ευθύνη για τέσσερις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη με στόχους κρίσιμες τοποθεσίες στο Ισραήλ.
Σε μια διαδικτυακή δήλωση, η φιλοϊρανική παραστρατιωτική δύναμη αποκάλυψε ότι δύο από τις επιθέσεις έπληξαν το βόρειο και το νότιο Ισραήλ, ενώ οι άλλες δύο επιθέσεις στόχευσαν τοποθεσίες στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ.
Η παραστρατιωτική δύναμη δήλωσε ότι οι επιθέσεις ήταν για «αλληλεγγύη με τον λαό της Παλαιστίνης και του Λιβάνου» και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να χτυπά «τα οχυρά του εχθρού».
Ωστόσο, η δήλωση δεν διευκρίνισε τις ακριβείς τοποθεσίες των στόχων ούτε ανέφερε θύματα.
Από τότε που αναζωπυρώθηκε η σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου 2023, η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ εξαπολύει με συνέπεια επιθέσεις κατά των θέσεων του Ισραήλ και των ΗΠΑ στην περιοχή, εκφράζοντας υποστήριξη στους Παλαιστίνιους στη Γάζα.
Η πολιτοφυλακή έχει εντείνει τις δραστηριότητές της ως απάντηση στις κλιμακούμενες επιθέσεις του Ισραήλ στη Χεζμπολάχ στον Λίβανο.























































