ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι - Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ - Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ
Συνέδριο MEAD: Το καθεστώς του Ιράν καταρρέει αρχές 2027 - Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα σε 20
Ισραηλινός Αρχηγός Ναυτικού: «Δεν υπάρχει πλέον κανένα απομακρυσμένο μέτωπο» - Μήνυμα προς Τουρκία και Ιράν
Αλ. Τσίπρας: ΤΩΡΑ επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη το πρωί της Πέμπτης κοντά στην πρεσβεία της Αιγύπτου στην πρωτεύουσα Τρίπολη, στη Λιβύη, αλλά σύμφωνα με κατοίκους και αυτόπτες μάρτυρες δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.
Η έκρηξη ακολουθεί μία σειρά άλλων επιθέσεων με παγιδευμένα αυτοκίνητα που σημειώθηκαν χθες Τετάρτη, κυρίως σε πόλεις που τελούν υπό τον έλεγχο της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης, η οποία εδρεύει στην ανατολική πόλη Τομπρούκ και η οποία αμφισβητείται από την αντίπαλη κυβέρνηση που εδρεύει στην Τρίπολη.
Βόμβα εξερράγη και έξω από την πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην πρωτεύουσα της Λιβύης, την Τρίπολη, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.























































