Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραήλ: Συνελήφθη κάτοικος της Ιερουσαλήμ ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Ισραήλ: Συνελήφθη κάτοικος της Ιερουσαλήμ ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αστυνομία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο Ardler Amoyal, ένας 23χρονος κάτοικος Ιερουσαλήμ, συνελήφθη ως ύποπτος ότι διέπραξε αδικήματα ασφαλείας που σχετίζονται με επαφή με αξιωματούχους των ιρανικών μυστικών υπηρεσιών και διεξαγωγή αποστολών στο Ισραήλ υπό την καθοδήγησή τους, έναντι χρημάτων.

Ο Αμογιάλ θα κατηγορηθεί τις επόμενες ημέρες και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η περίπτωσή του φαίνεται παρόμοια με πολλές άλλες περιπτώσεις που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα από τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Ο Αμογιάλ φέρεται να επικοινώνησε στο Διαδίκτυο από έναν Ιρανό πράκτορα χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όνομα και συμφώνησε να εκτελέσει διαφορετικά καθήκοντα παρόλο που γνώριζε ότι ο πράκτορας ήταν αξιωματούχος των ιρανικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Μεταξύ άλλων εργασιών, έγραψε γκράφιτι καλώντας την κυβέρνηση να τερματίσει τον πόλεμο και τράβηξε φωτογραφίες διαφορετικών τοποθεσιών, για τις οποίες αγόρασε μια κάμερα Go Pro.

Κάποια στιγμή, έψαξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αγοράσει ένα όπλο με σιγαστήρα, καθώς και υλικά για εκρηκτικά.

Σε αντάλλαγμα, λάμβανε πληρωμές σε κρυπτονομίσματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr