ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισραήλ, Ντόναλντ Τραμπ, Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης (Ιράν),


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ντόναλντ Τραμπ διεμήνυσε ότι θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες για το τι θα κάνει με το Ιράν, την ώρα που συνεχίζονται για έβδομη ημέρα οι ανταλλαγές επιθέσεων στον πόλεμο με το Ισραήλ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος επικαλέστηκε την πιθανότητα να γίνουν διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη, για το πυρηνικό πρόγραμμα, ως λόγο για την αναβολή της απόφασής του.
Η Ουάσιγκτον έχει επαφές με την Τεχεράνη από τη στιγμή που ξεκίνησε η σύγκρουση, όπως έγινε σήμερα γνωστό.
Αλλά οι Ιρανοί δηλώνουν ότι δεν θα επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αν πρώτα το Ισραήλ δεν σταματήσει τις επιθέσεις.
Ωστόσο, στη δήλωση του για τις διαπραγματεύσεις ο Τραμπ δεν έκανε λόγο για κάποια κατάπαυση πυρός.
Το Συμβούλιο των Φρουρών της Επανάστασης, πάντως , προειδοποίησε σήμερα τις ΗΠΑ να μην επιχειρήσουν οποιαδήποτε παρέμβαση στο πλευρό του συμμάχου τους, του Ισραήλ, λέγοντας ότι μια τέτοια ενέργεια θα είχε αποτέλεσμα μια «δριμεία απάντηση».
«Η εγκληματική αμερικανική κυβέρνηση και ο ανόητος πρόεδρός της πρέπει να ξέρουν με βεβαιότητα πως αν διαπράξουν το λάθος και κινηθούν εναντίον του Ιράν, θα έρθουν αντιμέτωποι με μια δριμεία απάντηση», ανέφερε το Συμβούλιο των Φρουρών σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.























































