ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμτζάντ Τάχα, αναλυτής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), με ανάρτησή του την Πέμπτη 31/07 στην πλατφόρμα «Χ» διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί αναγκαστικής αποχώρησης Ισραηλινών και Εβραίων από τα Εμιράτα, χαρακτηρίζοντάς τις «ψευδείς ειδήσεις».
«Αντιμετωπίζοντας τις ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που κυκλοφορούν, τα ΗΑΕ παραμένουν ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς παγκοσμίως.
»Οι ισχυρισμοί για εκκένωση Εβραίων πολιτών [των Εμιράτων] ή Ισραηλινών επισκεπτών είναι απολύτως ανυπόστατοι και αποτελούν ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
»Οι Ισραηλινοί που ζουν, ταξιδεύουν ή παραθερίζουν στα Εμιράτα είναι απόλυτα ασφαλείς, σε μεγαλύτερο βαθμό ακόμη και από ό,τι σε πόλεις όπως το Λονδίνο ή το Παρίσι.
»Μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους, συνυπάρχοντας αρμονικά με περισσότερες από 200 εθνικότητες που θεωρούν τα ΗΑΕ πατρίδα τους.
»Τα Εμιράτα τηρούν αυστηρή πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στον ριζοσπαστισμό και τον αντισημιτισμό.
»Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι απαγορευμένη, και κάθε μορφή εξτρεμισμού δεν έχει θέση εδώ.
»Από το Ντουμπάι μέχρι το Άμπου Ντάμπι και όχι μόνο, τα ΗΑΕ αποτελούν πρότυπο ασφάλειας, συνύπαρξης και σεβασμού για όλες τις θρησκείες και όλους τους ανθρώπους, σε κάθε στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισραηλινών Μέσων ενημέρωσης, διπλωματικοί εκπρόσωποι του Ισραήλ έχουν λάβει οδηγίες να επιστρέψουν στη χώρα τους, λόγω ανησυχιών για πιθανές απειλές κατά της ασφάλειάς τους.























































