ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή συνομιλεί τηλεφωνικά με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Συνομιλώ τώρα με τον Πούτιν. Γίνεται μακρά συζήτηση και θα ενημερώσω για το περιεχόμενο της, όπως επίσης και ο Πούτιν, μετά την ολοκλήρωση της» έγραψε ο πρόεδρος Τραμπ στο δικό του κοινωνικό δίκτυο, το Truth Social.
Στο επίκεντρο της συνάντησης την Παρασκευή 17/10 του Τραμπ με τον Ζελένσκι θα είναι το αίτημα της Ουκρανίας για πυραύλους Tomahawk.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως είπε στον Ζελένσκι ότι μπορεί να δώσει ένα νέο τελεσίγραφο στον Πούτιν: ή θα ξαναρχίσουν σοβαρές ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, ή η Ουάσιγκτον θα δώσει Tomahawk στο Κίεβο.






















































