ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιράν: Το καθεστώς έχει σκοτώσει τουλάχιστον 3.428 διαδηλωτές

Ιράν: Το καθεστώς έχει σκοτώσει τουλάχιστον 3.428 διαδηλωτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ιράν,

Οι ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 3.428 διαδηλωτές κατά την καταστολή των κινητοποιήσεων, ανακοίνωσε την Τετάρτη 14/01 η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ιράν» (IHR) με έδρα τη Νορβηγία, προσθέτοντας ότι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν επίσης συλληφθεί.

Η IHR ανέφερε ότι η κατακόρυφη αύξηση στον επιβεβαιωμένο απολογισμό των θυμάτων οφείλεται σε νέες πληροφορίες που έλαβε από το εσωτερικό των ιρανικών υπουργείων Υγείας και Παιδείας, με τουλάχιστον 3.379 από τις δολοφονίες να σημειώνονται κατά την κορύφωση του κινήματος διαμαρτυρίας από τις 8 έως τις 12 Ιανουαρίου.

Ο διευθυντής της οργάνωσης, Μαχμούντ Αμίρι-Μόγκανταμ, καταδίκασε τις «μαζικές δολοφονίες διαδηλωτών στους δρόμους τις τελευταίες ημέρες», ενώ η IHR προειδοποίησε ότι ακόμη και ο νέος αριθμός αντιπροσωπεύει το «απόλυτο ελάχιστο» του πραγματικού απολογισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη

Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν

Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ – Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη

Τζέι Ντι Βανς: Οι ΗΠΑ κοντά σε συμφωνία με το Ιράν – «Τώρα, στο Ισραήλ μπορεί να αρέσει αυτό, μπορεί και να μην αρέσει»

«Η ιρανική απειλή θεωρήθηκε ψυχολογικός πόλεμος»: Αξιωματούχοι παραδέχονται μείζονες αποτυχίες των υπηρεσιών πληροφοριών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr