ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για IRGC Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης (Ιράν), Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Στενά του Ορμούζ,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ιρανοί μαχητές έχουν κινητοποιηθεί για πιθανή χερσαία επιχείρηση των αμερικανικών δυνάμεων, δήλωσε στρατιωτική πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim την Πέμπτη.
Η πηγή χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο αυτό «ιστορική τρέλα» από τις ΗΠΑ και κάνει λόγο για ένα κύμα ενθουσιασμού μεταξύ των ιρανών μαχητικών εδάφους προκειμένου να οδηγήσουν τους Αμερικανούς που θα μπουν σε ιρανικό έδαφος σε μια «ιστορική κόλαση».
Η πηγή σημείωσε ότι εκτός από τους μαχητές για χερσαίες μάχες, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια μαζική εισροή αιτημάτων από Ιρανούς νέους προς τα κέντρα της Μπασίτζ, το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) και τον Στρατό για να συμμετάσχουν επίσης σε αυτή τη μάχη.
«Οι ΗΠΑ θέλουν να ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ με τακτικές αυτοκτονίας και αυτοκαταστροφής. Δεν πειράζει.
»Είμαστε έτοιμοι τόσο για την στρατηγική αυτοκτονία τους όσο και για το Στενό να παραμείνει κλειστό», πρόσθεσε η στρατιωτική πηγή.























































