ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Σύνοδος ΝΑΤΟ Τουρκία: Υποδέχτηκαν τον Μητσοτάκη με εμβατήριο των Γενιτσάρων
Μπαράζ αμερικανικών πληγμάτων κατά του Ιράν - Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής ο Κόλπος για επικείμενα αντίποινα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε την Τρίτη 31/03 ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει την στρατιωτική του εκστρατεία κατά του Ιράν, διακηρύσσοντας ότι θα επιμείνει στη «συντριβή» του «τρομοκρατικού καθεστώτος» της Τεχεράνης.
«Η εκστρατεία δεν έχει τελειώσει», ανέφερε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.
«Θα συνεχίσουμε να συντρίβουμε το καθεστώς της τρομοκρατίας».
Οι δηλώσεις του Νετανιάχου έγιναν λίγο αφότου ο Πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν, δήλωσε ότι η χώρα του διαθέτει την «απαραίτητη βούληση» για τον τερματισμό του πολέμου με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, επιζητώντας ωστόσο εγγυήσεις ότι η σύγκρουση δεν θα επαναληφθεί.
Στο διάγγελμά του, το οποίο εκφωνήθηκε παραμονές των εορτών του Εβραϊκού Πάσχα, ο Νετανιάχου τόνισε: «Οφείλαμε να δράσουμε, και δράσαμε».
«Παραμείναμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας και αλλάξαμε το πρόσωπο της Μέσης Ανατολής», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι παρά τον συνεχιζόμενο πόλεμο, το Ισραήλ αναδείχθηκε σε «περιφερειακή δύναμη».























































