ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ιράν εκτιμά ότι θα τερματίσει τον πόλεμο με τους δικούς του όρους

Το Ιράν εκτιμά ότι θα τερματίσει τον πόλεμο με τους δικούς του όρους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άραβας διπλωμάτης, ο οποίος συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ιράν και Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε τη Δευτέρα 06/04 στο δίκτυο Καν ότι η Τεχεράνη εκτιμά πως έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει τον πόλεμο, επιδιώκοντας τελικά τον τερματισμό του με όρους που θα είναι ευνοϊκοί για την ίδια και όχι για το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, το καθεστώς θεωρεί τις αμερικανικές και ισραηλινές αξιώσεις ως ισοδύναμες με συνθηκολόγηση.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στο σχέδιο 15 σημείων του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η ηγεσία του Ιράν πιστεύει ότι μπορεί να παρατείνει τη σύγκρουση και να προκαλέσει περαιτέρω πλήγματα στο Ισραήλ, τις ΗΠΑ και τα κράτη της περιοχής.

Η στάση αυτή οδηγεί αξιωματούχους στην προειδοποίηση ότι ενδεχομένως να απαιτηθεί μια έκτακτη εξέλιξη προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω κλιμάκωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ΔΕΝ θα εμποδίσει την Τεχνητή Νοημοσύνη – Θα συστήσει «Δύναμη Τεχνητής Νοημοσύνης»

Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr