ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πρόσφατα δημοσιευμένο μανιφέστο των Δημοκρατικών Σοσιαλιστών της Αμερικής (DSA) καλεί για την κατάργηση της Γερουσίας, της προεδρίας και του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων.
Υπεραμύνεται επίσης της δημόσιας ιδιοκτησίας των μεγάλων επιχειρήσεων, της κατάργησης της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), της περικοπής της χρηματοδότησης του Υπουργείου Άμυνας και της αντικατάστασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου από ένα σώμα διορισμένο από το Κογκρέσο.
Ο πολιτικός σχολιαστής Μπιλ Μάχερ προειδοποιεί τους Δημοκρατικούς ότι μπορεί να τον χάσουν το 2028.
Στην εκπομπή This Week του ABC, ο Μάχερ δήλωσε ότι το κόμμα καταλαμβάνεται από ριζοσπάστες και κατηγόρησε τους ηγέτες των Δημοκρατικών ότι φοβούνται υπερβολικά να τους αντιμετωπίσουν.
«Όταν επευφημούμε την ιντιφάντα, εγώ είμαι εκτός».
Αντιτάχθηκε επίσης στις προσπάθειες να επαναλανσαριστεί η ατζέντα του DSA ως αβλαβής δημοκρατικός σοσιαλισμός, επισημαίνοντας τα αιτήματα για δημόσια ιδιοκτησία στην ενέργεια και τη στέγαση.
«Δεν ζώ στην Κομμουνιστική Αμερική. Έχω διαβάσει τα αποσπάσματα από την πλατφόρμα του DSA. Μην μου λέτε ότι δεν βλέπω αυτό που βλέπω».
Το μήνυμα του Μάχερ προς τους Δημοκρατικούς: συνεχίστε να κινείστε όλο και πιο αριστερά, και ακόμη και οι μακροχρόνιοι φιλελεύθεροι ψηφοφόροι μπορεί να απομακρυνθούν.
Ανάρτηση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού του Ισραήλ:
«Το ΔΠΔ είναι ένα παράνομο δικαστήριο σκοπιμότητας (kangaroo court) που δεν έχει δικαιοδοσία επί Αμερικανών ή Ισραηλινών.
»Το ψευδές ένταλμα σύλληψής του κατά του Πρωθυπουργού Νετανιάχου εκδόθηκε από έναν απαξιωμένο πρώην Εισαγγελέα του ΔΠΔ, τον Καρίμ Χαν, λίγες ημέρες πριν γίνουν δημόσια γνωστές οι κατηγορίες για σεξουαλικό παράπτωμα εναντίον του.
»Ήταν μια σαφής προσπάθεια του Χαν να εκτρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης και να ζητήσει προστασία από τον έλεγχο.
»Υπό την ηγεσία του Πρωθυπουργού Νετανιάχου, το Ισραήλ έχει λάβει πρωτοφανή πολεμικά μέτρα για την ελαχιστοποίηση της βλάβης στους αμάχους, ενώ αντιμετωπίζει τη Χαμάς, μια γενοκτονική τρομοκρατική οργάνωση που χρησιμοποιεί τους Παλαιστίνιους ως ανθρώπινες ασπίδες και στοχεύει σκόπιμα αθώους Ισραηλινούς αμάχους.
»Αντί να υποστηρίζει την εγκληματική συμπεριφορά του Χαν, ο κ. Μαμντάνι θα έπρεπε να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που οι πολιτικές του έχουν προκαλέσει στη Νέα Υόρκη.
»Όπως ο Καρίμ Χαν, ο Μαμντάνι φαίνεται να ενδιαφέρεται να εκτρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης από τις ανοησίες του και να επιτεθεί στον ηγέτη του εβραϊκού κράτους και της μοναδικής δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή».
































































ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW






































