ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αλεξιπτωτιστές, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ιταλία, Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, Μιλάνο,


















































Ντούμπραβκα Σούιτσα: «Είναι άκυρο και ανίσχυρο» το ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης
Ελλάδα και Αίγυπτος ολοκληρώνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ μέχρι Κύπρο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες και καταιγίδες - Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση (βίντεο)
«Σεισμός» στην Ευρώπη για το ελληνικό μπάσκετ - Τι γράφουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης
Ευρωπαϊκή έρευνα κατά της Booking.com για διαδικτυακές απάτες - Κινδυνεύει με πρόστιμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιταλός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός μεταφορών Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, στην αποστολή πεντακοσίων επιπλέον μελών του στρατού στο Μιλάνο, για την αντιμετώπιση τυχόν νέων βίαιων επεισοδίων.
«Το ότι στο Μιλάνο θα σταλούν πεντακόσιοι αλεξιπτωτιστές της ταξιαρχίας “Φόλγκορε”, με μέση ηλικία άνω των σαράντα ετών και πολλές εμπειρίες στο εξωτερικό, για εμένα αποτελεί εγγύηση.
»Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει από το Σάββατο», δήλωσε ο Σαλβίνι.
«Οι αλεξιπτωτιστές θα εγγυηθούν τη δημόσια τάξη, μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις.
»Και με μέσα ταχείας αντίδρασης, με ελαφρά τεθωρακισμένα τύπου Lince, με ντρόουν.
»Θα είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι ένα μέλος του στρατού πρέπει να κάνει, σεβόμενο τους ισχύοντες κανόνες.
»Ως πατέρας δυο παιδιών αισθάνομαι πιο ασφαλής αν υπάρχουν πεντακόσιοι αλεξιπτωτιστές της ταξιαρχίας “Φόλγκορε”, με δυνατότητα κρίσης, οι οποίοι θα παρακολουθούν τι ακριβώς συμβαίνει», πρόσθεσε ο Ιταλός υπουργός και γραμματέας της Λέγκα.
Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα πεντακόσια μέλη του ιταλικού στρατού θα πλαισιώσουν τους συναδέλφους τους που ήδη συμμετέχουν στην επιχείρηση «Ασφαλείς δρόμοι», αλλά χωρίς να έχουν τις ίδιες δικαιοδοσίες της Αστυνομίας και των Καραμπινιέρων.























































