ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Νετανιάχου προς τον ιρανικό λαό: «Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Επιχειρούμε να απελευθερώσουμε το Ιράν. Τελικά, όλα εξαρτώνται από εσάς»
Ντόναλντ Τραμπ: «Λόγω της κακής συμπεριφοράς του Ιράν, εξετάζεται σοβαρά η πλήρης καταστροφή»
Ανθρωποκυνηγητό για τον Ανώτατο Ηγέτη: Η κούρσα υψηλού ρίσκου για τον εντοπισμό των τελευταίων ωρών του Χαμενεΐ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η νταντά που είχε προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη με βίντεο, στο οποίο κακοποιούσε βάναυσα νήπιο 18 μηνών.
Η οικιακή βοηθός από την Ουγκάντα,Τζολί Τουμουχίργουε, ηλικίας 22 ετών, δήλωσε ένοχη ενώπιον του δικαστηρίου στην κατηγορία για «βασανιστήρια», η οποία μπορεί να επιφέρει μέχρι και ποινή φυλάκισης 25 ετών.
Ωστόσο η κατηγορία της μετατράπηκε από βασανιστήρια σε απλή «κακοποίηση», με αποτέλεσμα η μέγιστη ποινή που μπορεί να επιβληθεί να είναι η πενταετής φυλάκιση.
Η κατηγορούμενη παρέμεινε ψύχραιμη όταν έμαθε την ποινή της, ενώ η μητέρα του νηπίου ξέσπασε λίγο αργότερα σε κλάματα.
Οι γονείς του παιδιού είχαν τοποθετήσει στο σαλόνι του σπιτιού τους μία κάμερα παρακολούθησης που κατέγραψε εικόνες που δύσκολα μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσει, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο























































