Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που μεταφέρουν το πτώμα του πρέσβη Αμοιρίδη (βίντεο)

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που μεταφέρουν το πτώμα του πρέσβη Αμοιρίδη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που επικαλούνται βραζιλιάνικα Μέσα, εγκέφαλος της δολοφονίας είναι είναι η σύζυγος του πρέσβη, Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, και εκτελεστής ο στρατιωτικός αστυνομικός και εραστής της, Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο, οι οποίοι συνελήφθησαν

Εν τω μεταξύ, σοκ προκαλεί το βίντεο, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, από την κάμερα έξω από το σπίτι του ζευγαριού όπου ο στρατιωτικός αστυνομικός φαίνεται να τραβάει κάτι σαν πτώμα μέχρι ένα αυτοκίνητο.

Για τη δολοφονία του έλληνα πρέσβη, η αστυνομία της Βραζιλίας έχει συλλάβει και ένα ακόμη πρόσωπο, τον Eduardo Tedeschi, φίλο του στρατιωτικού αστυνομικού, ενώ εκτός από τους τρεις συλληφθέντες, εκτιμάται ότι εμπλέκεται και ένα τέταρτο πρόσωπο, ξάδελφος του Σέρτζιο Μορέιρα, ο οποίος φέρεται να «κράταγε τσίλιες» και να βοήθησε να απομακρυνθεί το πτώμα με την υπόσχεση ότι θα λάμβανε 80.000 ρεάις (25.000 δολάρια).

Προτού ομολογήσει την εμπλοκή της στη δολοφονία η σύζυγος του πρέσβη, ο εραστής της είχε αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι εμπλέκεται στο έγκλημα, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν το βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό από τις κάμερες έξω από το εξοχικό όπου ο πρέσβης έκανε διακοπές με τη σύντροφό του ανυποψίαστος βοηθάει να συναρμολογηθεί το παζλ για την υπόθεση δολοφονίας.

Ένα από τα στοιχεία που βοήθησαν την αστυνομία να διαλευκάνει την υπόθεση ήταν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στον καναπέ στο σπίτι όπου ζούσε το ζευγάρι. Από εκεί κατάλαβαν ότι ο Αμοιρίδης έπεσε εκεί μέσα νεκρός και μετά μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο όπου και απανθρακώθηκε. Από τις κηλίδες αίματος συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο πρέσβης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ωστόσο τον τελικό λόγο έχουν οι ιατροδικαστές, το πόρισμα των οποίων αναμένεται στις επόμενες ώρες.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επιτέλους! Η φιλότουρκη Βικτόρια Νούλαντ ξεκουμπίζεται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αυτόν τον μήνα

Η Ρωσία για αντίποινα έτοιμη να απελάσει Γερμανούς δημοσιογράφους

Ο Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί την Αρμενία – Συνάντηση με τον Αρμένιο πρεσβευτή

Ο Ερντογάν διόρισε πρεσβευτές κομματικά στελέχη που ΔΕΝ είναι διπλωμάτες – Οι Τούρκοι πρεσβευτές δεν μιλούν ξένες γλώσσες

Η Πρεσβεία και το Προξενείο των ΗΠΑ θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 19/2/24

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr