Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Ο 32χρονος τζιχαντιστής της Αλεξανδρούπολης σε δράση

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Ο 32χρονος τζιχαντιστής της Αλεξανδρούπολης σε δράση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον πόλεμο της Συρίας με πρωταγωνιστή τον 32χρονο συλληφθέντα, κατηγορούμενο για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) παρουσιάζει το protothema.gr.

Όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό, ο 32χρονος φορά βαρύ οπλισμό και ποζάρει πάνω σε αντιαεροπορικό, ενώ σε άλλη φωτογραφία φαίνεται να πυροβολεί με το όπλο του εναντίον αδιευκρίνιστου στόχου.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του κυρία Τριανταφυλλιά Τσιούλπα, αυτές οι φωτογραφίες οι οποίες θα προσκομιστούν αύριο ενώπιον του ανακριτή, αποδεικνύουν ότι ο φερόμενος ως τζιχαντιστής δεν ήταν μέλος του ISIS, αλλά στρατιώτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Βεβαίως και ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός είναι ισλαμιστική οργάνωση που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Αλ Κάιντα και με το Ισλαμικό Κράτος, ενώ τώρα τελεί υπό τουρκική διοίκηση.

Σύμφωνα με άλλα στοιχεία τα οποία περιέχονται μέσα στη δικογραφία, ο 32χρονος ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του τον Ιούνιο του 2016, και έκτοτε διαμένει σε δομές φιλοξενίας μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Ενώπιον του ανακριτή θα υποστηρίξει ότι οι κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία δεν προέρχονται από τη γυναίκα του αλλά από τρίτο πρόσωπο. Συγκεκριμένα η καταγγελία καταγράφηκε στις 5/9/2017.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Κτηνωδία στον Έβρο: 47 ζώα εντοπίστηκαν νεκρά από δηλητηριασμένα δολώματα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr