Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καλός για την εποχή καιρός με άνοδο θερμοκρασίας την Δευτέρα

Καλός για την εποχή καιρός με άνοδο θερμοκρασίας την Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Καλός για την εποχή προβλέπεται ο καιρός την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -03 (μείον 3) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα νότια. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και το πρωί στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr