Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Πού θα βρέξει την Τρίτη

Καιρός: Πού θα βρέξει την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος ενώ αναμένεται να σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά της χώρας. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τοπικά με ομίχλες κατά τις πρωινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 5 στο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν νοτιοδυτικοί 3 και στα ανατολικά μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες θα αναπτυχθούν κατά τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 5 και 12 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Από το βράδυ και από τα δυτικά οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στις Κυκλάδες αργά τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 4 και βαθμιαία στα βόρεια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr