Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Κρύο την Παρασκευή – Που θα χιονίσει

Καιρός: Κρύο την Παρασκευή – Που θα χιονίσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Χιονοπτώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρα στα ορεινά- ημιορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Τοπικές βροχές στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6, τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις με βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από μείον 3 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, χιονόνερο και στα ορεινά χιόνι με σταδιακή βελτίωση. Βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 1 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και βόρεια ημιορεινά με βαθμιαία βελτίωση. Η θερμοκρασία από 0 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, παροδική συννεφιά με λίγες βροχές ή χιόνια στα ορεινά ως το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 0 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία ως 13 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές. Βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, στα ορεινά και βορειότερα ημιορεινά πρόσκαιρη χιονόπτωση και βελτίωση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 0 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με τοπική συννεφιά και πιθανότητα βροχής. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση την Κυριακή 17/3 το απόγευμα

Ποιος ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Σάκης Αρναούτογλου: Που θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία

Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Που θα «χτυπήσει» – Πόσο θα διαρκέσει

Καιρός: Ο χειμώνας 2023-2024 είναι θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr