Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χειμωνιάτικος καιρός με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Χειμωνιάτικος καιρός με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Χειμωνιάτικος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και βορειότερα ημιορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 7. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από μείον 5 έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένη συννεφιά με βροχές και λίγα χιόνια κυρίως στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 0 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με παροδικές βροχές και χιόνι στα ηπειρωτικά ορεινά και βορειότερα ημιορεινά. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές κατά περιόδους και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα. Βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, βροχές και το πρωί σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και βόρεια ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr