Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η γυναίκα του Σώρρα που θα τον ακολουθήσει στη φυλακή

Αυτή είναι η γυναίκα του Σώρρα που θα τον ακολουθήσει στη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Σώρρας, Δικαιοσύνη, Φυλακές,

Εκτός από τον Αρτέμη Σώρρα καταδικάστηκε και η σύζυγός του Βάια Ρουγκλίου, σε 8ετη φυλάκιση και  η οποία θα τον ακολουθήσει στο δρόμο προς τη φυλακή.

Το όνομα της είχε δει το φως της δημοσιότητας όταν αμφότεροι δεν είχαν καταθέσει φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την τελευταία κατατεθειμένη φορολογία εισοδήματος τους, του 2014 (χρήση 2013) εμφανίζει εισόδημα μόλις 20.000 ευρώ από εισαγωγή κεφαλαίων, δάνεια ή δωρεές. Αν και ισχυρίζεται ότι έχει κατατεθειμένα 600 δισ. δολάρια σε τράπεζα του Μόντρεαλ, δηλώνει στην Εφορία τόκους καταθέσεων μόλις 93 ευρώ και αυτά από τη σύζυγό του.

Ποια είναι η Βάια Ρουγκλίου που καταδικάστηκε μαζί του

Η σύζυγός του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται να τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Ήταν υπεύθυνη στον πολυσυζητημένο πια, παιδότοπο που είχε ο Σώρρας στην Πάτρα. Αυτό που είχε ανοίξει στο όνομα της πεθεράς του.

Αργότερα, η σύζυγός του, ήταν πάλι μαζί του στη δημιουργία εταιρείας που εμπορευόταν φουσκωτά παιχνίδια και ταυτόχρονα ήταν και… εισαγωγική αυτοκινήτων. Σε αυτή την εταιρεία, η σύζυγός του ήταν πρόεδρος, σύμφωνα με τα όσα έχει πει στο παρελθόν ο κουμπάρος του.

Σε άλλη φάση της κοινής ζωής τους, ο Αρτέμης Σώρρας είχε ανοίξει ένα συνοικιακό κατάστημα με εσώρουχα, πάλι στο όνομα της γυναίκας του. Σε λίγο καιρό το μαγαζί έκλεισε.

Αν και η σύζυγός του είναι πάντα στο πλευρό του, μόνο εκείνος “βγαίνει” μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ενώ εκείνη, φαίνεται πως διατηρεί χαμηλό προφίλ. Γι’ αυτό και εκτός από τα επιχειρηματικά βήματα που έκανε μαζί με τον σύζυγό της, λίγα πράγματα είναι γνωστά για την ίδια. Σχεδόν τα βασικά… Ότι μένει στη Νέα Σμύρνη μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα και τα τρία παιδιά του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Κασσελάκης: Οι 5 προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Αστυνομία

Στο Ψυχιατρείο των φυλακών ο 39χρονος για την δολοφονία της Κυριακής

Public Issue: Χάθηκε η εμπιστοσύνη των πολιτών σε Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πολιτικούς και Βουλή

Αδειάζουν οι φυλακές στη Ρωσία: «Οι κρατούμενοι στέλνονται στον πόλεμο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr