Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Στο εδώλιο καθηγητής που συνευρισκόταν ερωτικά με 14χρονη μαθήτριά του μέσω Facebook

Ρόδος: Στο εδώλιο καθηγητής που συνευρισκόταν ερωτικά με 14χρονη μαθήτριά του μέσω Facebook
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρόδος,

Μια απίστευτη ιστορία από τη Ρόδο φέρνει στο φως η εφημερίδα “Δημοκρατική”, που ξεκίνησε το 2012 με πρωταγωνιστές έναν 37χρονο καθηγητή και μία 14χρονη μαθήτριά του.

Ο καθηγητής, που υπηρετούσε σε σχολικό συγκρότημα της δυτικής πλευράς του νησιού, έχει τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία, γιατί μετά από έρευνα πειθαρχικού οργάνου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου προέκυψε ότι συνευρισκόταν ερωτικά με την 12χρονη τότε μαθήτριά του, μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Με απευθείας κλήση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, παραπέμφθηκε τον προσεχή Οκτώβριο σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μαθήτριας.

Όπως αποκάλυψε η «Δημοκρατική», όλα ξεκίνησαν όταν η μαθήτρια έστειλε αίτηµα φιλίας στον καθηγητής της στο Facebook και αφού εκέινος αποδέχθηκε άρχισε να τον πολιορκεί:

Ο καθηγητής έδειχνε διστακτικός αλλά γοητευµένος µάλλον από τις ερωτικές επιθυµίες της ανήλικης, την άφηνε να του λέει τα πιο απίθανα πράγµατα στις τακτές µυστικές επικοινωνίες που είχαν και δεν δίστασε να προσωρήσει σε διαδικτυακή ερωτική συνεύρεση μαζί της.

Όταν άρχισε η ανήλικη να γίνεται εξαιρετικά φορτική και ο ίδιος αντιλήφθηκε πλέον τους κινδύνους, προσπαθώντας να διορθώσει το ατόπηµά του, διαπίστωσε ότι η ανήλικη ήταν αποφασισµένη για όλα… ακόµη και να ενηµερώσει τους πάντες για τον έρωτά της.

Σοκαριστικοί είναι δε οι µεταξύ τους διάλογοι που αποκάλυψε ο ίδιος ο καθηγητής όταν κλήθηκε σε απολογία, αφού η υπόθεση διέρρευσε και ενηµερώθηκε σχετικώς ο διευθυντής της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, που τον κάλεσε για εξηγήσεις.

Ο καθηγητής έδωσε ο ίδιος αντίγραφο των συνοµιλιών που είχε µε την ανήλικη και στην πορεία διενεργήθηκε σε βάρος του πειθαρχική έρευνα που κατέληξε στην επιβολή της πειθαρχικής ποινής της προσωρινής παύσης τριών µηνών από τα καθήκοντά του, µε πλήρη στέρηση αποδοχών.

Κρίθηκε συγκεκριµένα ότι τέλεσε το πειθαρχικό παράπτωµα της αναξιοπρεπούς ή ανάρµοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συµπεριφοράς εντός ή εκτός υπηρεσίας, όπως ορίζεται στο άρθρο 107 παρ. 1 στοιχ. ε’ του Ν 3528/2007, όπως αντικαταστάθηκε από το Ν 4057/2012, που ισχύει, ενώ του αναγνωρίστηκε το “ελαφρυντικό” ότι έζησε ως το χρόνο, που έγινε το πειθαρχικό παράπτωµα έντιµη ατοµική, επαγγελµατική και γενικά κοινωνική ζωή και επέδειξε ειλικρινή µεταµέλεια για την πράξη του και επεδίωξε να άρει ή να µειώσει τις συνέπειες της πράξης του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Ρόδος: Συνελήφθη 59χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr