ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τράπεζα της Ελλάδος,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποκαλύψεις ετοιμάζεται να κάνει η εφημερίδα Documento που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το documentonews.gr, η εφημερίδα αποκαλύπτει μυστική συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ και ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, με αντικείμενο τα 200 εκ. ευρώ που χρωστάει η Νέα Δημοκρατία και πώς αυτά μπορούν απλά να…”εξαφανιστούν”.
Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στο συγκεκριμένο θέμα, εκτός από το Γιάννη Στουρνάρα, παίζει σημαντικό ρόλο και ο μεγαλοεπενδυτής ιδρυτής και πρόεδρος της Fairfax Financial Holdings Πρεμ Γουάτσα, τον οποίο υπενθυμίζουμε ότι είχε συναντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα τέλη Μαΐου “για να συζητήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Ελλάδα”.























































