ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Για να ακουστεί η φωνή της μεσαίας παραγωγικής τάξης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο» ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, αποφάσισε τη συμπόρευσή του με τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
«Οδεύοντας προς τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης, «οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο» καθώς όπως σημείωσε «η κοινή λογική επιβάλλει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της συνεργασίας με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον».
«Στόχος μας» κατέληξε «να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια, ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών».























































