ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Αλέξης Τσίπρας,

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το σχέδιο της κυβέρνησης του, για τους επόμενους 4 κρίσιμους μήνες για την χώρα, περιγράφει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Το βράδυ της Πέμπτης , λίγη ώρες μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου έγινε εκτενής συζήτηση για τη νέα συμφωνία και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο κ. Τσίπρας ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από το ημερολόγιο και αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η κυβέρνησης και τους στόχους της.
«Το επόμενο διάστημα των 4 μηνών θα δίνουμε την μάχη μέρα με την μέρα.
Σε αυτή τη μάχη στόχο έχουμε:
-Να προχωρήσουμε γοργά στις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς και την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης.
-Να υλοποιήσουμε την λαϊκή εντολή για άσκηση της διακυβέρνησης της χώρας ξεκινώντας το ξήλωμα του καθεστώτος του μνημονίου και των εκπροσώπων του στον κρατικό μηχανισμό.
-Να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την πλατειά και πρωτοφανή λαϊκή ενότητα , υλοποιώντας τον βασικό κορμό των δεσμεύσεων μας στα λαϊκά στρώματα.
-Να αξιοποιήσουμε την δυναμική γεωπολιτική της χώρας στη διαπραγματευτική δύναμη της κυβέρνησης», έγραψε ο πρωθυπουργός.























































