Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μπλοκ του Καραμανλή στο πλευρό του Τσίπρα

Το μπλοκ του Καραμανλή στο πλευρό του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο πέτυχε εκτός από το εξωτερικό και στο εσωτερικό. Ενδεικτικό είναι ότι το μπλοκ του Καραμανλή, μετά τον ακραίο φιλελεύθερο Στέφανο Μάνο, αποδίδει ανοιχτά τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα πρωθυπουργό για τη στάση που κράτησε στην κρίσιμη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ.

Ο προνομιακός συνομιλητής του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με ανάρτησή του στο twitter, συνεχάρη τον κ. Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας την ομιλία του στη συνέντευξη Τύπου ως την καλύτερη Έλληνα πρωθυπουργού των τελευταίων πέντε ετών.

Το διθυραμβικό αυτό σχόλιο έρχεται σε συνέχεια της διαρροής για το σχόλιο του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή για τη στάση που τήρησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής και την επταμερή της περασμένης Πέμπτης. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να δήλωσε ότι «ο μικρός έκανε ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι», ενοοώνοτας όλους τους προκατόχους του την περίοδο της κρίσης που πηγαινοέρχονταν στις Βρυξέλλες, φέροντας κάθε φορά και ένα νέο πακέτο μέτρων που βύθιζε τη χώρα πιο βαθιά στην ύφεση.

Συνομιλητές του κ. Καραμανλή, οι οποίοι επιχειρείται συντονισμένα από το επιτελείο Σαμαρά που παραμένει γατζωμένος στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας να εξοστρακιστούν σε πολιτική απομόνωση, σε επικοινωνία με το tribune παραδέχονται ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής κυβέρνησης είναι αξιοσημείωτη, υπογραμμίζοντας ότι είναι ώρα για εθνική συστράτευση για την εκμετάλλευση του μομέντουμ.

Η στάση αυτή βέβαια από μερίδα της Νέας Δημοκρατίας, ουδεμία σχέση έχει με την παντελή υιοθέτηση των επιχειρημάτων των δανειστών που υποδαυλίζουν τις όποιες ελληνικές προσπαθειες από ορισμένους λαθρεπιβάτες του κόμματος της Συγγρού, οι οποίοι έχουν ταυτίσει τη ρητορική τους με το σκληρό πυρήνα όσων εντός και εκτός Ελλάδος θέλουν να δουν τις διαπραγματεύσεις που για πρώτη φορά διεξάγονται να οδηγούνται στα βράχια με την ελπίδα να επανέλθουν στην εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...