Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Γερμανοί μας απειλούν με καταστροφή επειδή σηκώσαμε κεφάλι!

Οι Γερμανοί μας απειλούν με καταστροφή επειδή σηκώσαμε κεφάλι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Γερμανοί είναι γνωστοί ότι κάνουν πολιτική με εκβιασμούς και εκφοβισμούς. Τώρα που η Ελλάδα σήκωσε κεφάλι και παίζει το παιχνίδι και με τους δικούς της όρους, οι Βερολινέζοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Δεν είναι και λίγο να χάνεις τη δεδομένη αποικία σου.

Άρχισαν, λοιπόν, να μας απειλούν με καταστροφή, λες και δεν μας έχουν ήδη καταστρέψει, λησμονώντας ότι απευθύνονται στον λαό που έχει αποδείξει στην μακραίωνη ιστορία του ότι όχι απλώς δεν τους φοβάται, αλλά και όταν έχει εθνική ηγεσία γνωρίζει να τους πολεμά και στο τέλος να τους νικά.

«Η Ελλάδα παίζει αυτή τη στιγμή με τη φωτιά», επισημαίνει στη γερμανική εφημερίδα Westdeutschen Allgemeinen Zeitung ο σύμβουλος της Ανγκελα Μέρκελ, Κριστόφ Σμιτ και προειδοποιεί για ανθρωπιστική καταστροφή αν η Αθήνα αποχωρήσει από την ευρωζώνη.

Δηλαδή, θέλει να μας πει, ότι αυτό που βιώνουμε τώρα δεν είναι ανθρωπιστική καταστροφή, υπάρχει και χειρότερο. Και όλα αυτά τα λέει ο παρανοϊκός απευθυνόμενος σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε χώρα του ΝΑΤΟ, σε χώρα που λόγω της γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής της θέσης είναι το οχυρό και προμαχώνας της Δύσης απέναντι στην Ανατολή και τον τζιχαντισμό.

«Οι επιπτώσεις θα ήταν τεράστιες αν η Ελλάδα αποχωρούσε από τη ζώνη του ευρώ», δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης στην εφημερίδα Westdeutschen Allgemeinen Zeitung.

O ίδιος κάλεσε επίσης τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να μην υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της ελληνικής κυβέρνησης για εγκατάλειψη της πορείας των μεταρρυθμίσεων.

Αναφερόμενος στις δραματικές επιπτώσεις που θα έχει για την Ελλάδα η αποχώρηση της χώρας από την ευρωζώνη, ο Γερμανός “σοφός”, δήλωσε στον δημοσιογράφο, Στέφαν Σούλτε:

«Η δυσφορία του ελληνικού λαού τα τελευταία πέντε χρόνια που εφαρμόζονται τα μέτρα λιτότητας στη χώρα είναι μεγάλη και αυτό είναι κατανοητό», επεσήμανε ο Κριστόφ Σμιτ επισημαίνοντας όμως πως είναι παραμύθι το ότι η τρόικα έχει προκαλέσει αιμορραγία στην Ελλάδα. «Αντιθέτως, θεωρώ ότι έχουν γίνει μικρά βήματα» πρόσθεσε.

O επικεφαλής της επιτροπής οικονομικών εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης εμφανίστηκε επίσης επικριτικός απέναντι στην αναθέρμανση των σχέσεων Αθηνών – Μόσχας με αφορμή την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, στο Κρεμλίνο. Βλέπετε οι Γερμανοί θέλουν να έχουν εκείνοι το μονοπώλιο να κάνουν μπίζνες με τη Ρωσία, η Ελλάδα τους χαλάει τις δουλειές.

«Ο Αλ. Τσίπρας μίλησε για μια νέα Άνοιξη μεταξύ των δύο χωρών. Μόσχα και Αθήνα επιθυμούν τη σύσφιγξη της οικονομικής τους συνεργασίας την οποία πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν βλέπουν με καλό μάτι», υπογράμμισε ο Σμιτ και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ευρωβουλευτή των Χριστιανοδημοκρατών Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος επεσήμανε πως αυτή η προσέγγιση δεν βοηθά στις διαπραγματεύσεις για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις με τους πιστωτές.

«Η γνώμη μου πάντως είναι πως, εάν η Ελλάδα αφήσει την ευρωζώνη, ο κίνδυνος είναι μεγάλος για να υπάρξει μία οικονομική στασιμότητα διαρκείας αφού οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις θα παγώσουν» τόνισε ο Σμιτ και πρόσθεσε: «Ο τουρισμός από μόνος του δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση για ένα νέο ξεκίνημα. Όχι, ένα Grexit κατά την άποψή μου θα είχε τρομακτικές συνέπειες για τον ελληνικό πληθυσμό».

Γερμανέ, φάε το λουκάνικό σου τώρα, απευθύνεσαι σε αρχαίο λαό που του οφείλεις το γεγονός ότι κατέβηκες από τα δέντρα… Αρκετά!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...